Versenykiírás 2019

Vállalod a kihívást? Indítsd be a karriermotort!

Kóstolj bele a gyárvezetés izgalmaiba a CLAAS gyártási szimulációval!

A verseny során egy virtuális CLAAS gyár vezetőiként a gyártást érintő stratégiai döntéseket kell hozniuk a csapatoknak, szem előtt tartva a megrendelésteljesítés, a minőség és nyereségesség szempontjait is.

A szimulációban konkrét számokkal hoznak döntést a játékosok, valamint fejlesztési projekteket is indíthatnak. A döntési területek: termelési mennyiség, nyersanyag és félkész termék rendelés, személyzet, csarnok és műszaki berendezések, logisztika, projektek.

A szimuláció részletes információit 2019 március 13-án, a tesztforduló kezdetén publikáljuk.

A verseny három szakaszból áll

Tesztforduló

A regisztrált csapatok online tesztforduló keretében, tét nélkül kipróbálhatják a szimulációt, tesztelhetik stratégiájukat. 2 döntési kört biztosítunk a tesztfordulón.

Selejtező

A csapatok a tesztforduló után újrakezdik a szimulációt, mindenki ugyanolyan helyzetből indul. A selejtezőn 4 döntési kör lesz, a 4. kör végén, a vállalati eredményességi indexek alapján felálló rangsor első 10 helyezettje jut az élő döntőbe. Az eredményességi indexbe a nyereségesség, a megrendelések teljesítése és a minőség is beleszámít. Pontos információkat a tesztforduló kezdetén közlünk.

Élő döntő

A 10 döntős csapat a CLAAS törökszentmiklósi telephelyén, szakmai feladatok és a CLAAS gyártási szimuláció teljesítésével mérkőzik meg a díjakért.

Kérdéseket versenykiírás és szimuláció témában az info@unitechcompetition.com címre várjuk, ahol a versenyszervezők válaszolnak.

Az UniTech Szimulációs versenyre mérnökhallgatók 2-4 fős csapatait várjuk.

 

Jó munkát és sok sikert kívánunk!