Játssz és vezesd a jövő gyárát!

A CLAAS UniTech Mérnökverseny 2019 tavaszán új, stratégiai gyártási szimulációval várja a 2-4 fős hallgatói csapatok jelentkezését. Építsd fel a leghatékonyabb gyárat!

A 10 legsikeresebb virtuális gyárat üzemeltető csapatot gyakorlati mérnöki feladatokkal várjuk az élő döntőben. A győztes csapat
300 000 Ft-ot és fejenként 100 000 Ft-os repülőjegy utalványt nyer.

Regisztráció
Belépés
Mini játék
2019. március 12. éjfél

Mérnökhallgatók 2-4 fős csapatait várjuk a CLAAS UniTech szimulációs versenyre.

2019. március 13-14.

Tét nélkül próbálhatod ki az új CLAAS gyártási szimulációt, online. A tesztfordulón a legalább 2 fővel beregisztrált csapatok vehetnek részt.

2019. március 15-29.

A CLAAS gyártási szimulációval 4 fordulós selejtezőn vesznek részt a csapatok.

2019. április 2.

A selejtező 10 legeredményesebb csapata jut az élő döntőbe.

2019. április 10.

A CLAAS törökszentmiklósi telephelyen mérik össze tudásukat a csapatok. A nap folyamán ellátást biztosítunk, a helyszínre utazást a csapatok egyénileg oldják meg.

Díjak

1. helyezett
csapat
300.000 Ft
és fejenként 100.000 Ft értékű repülőjegy utalvány
2. helyezett
csapat
200.000 Ft
3. helyezett
csapat
100.000 Ft
Aratási gyakorlat Magyarországon CLAAS kombájnnal

Versenykiírás 2019

Az UniTech Szimulációs versenyre mérnökhallgatók 2-4 fős csapatait várjuk.

A verseny három szakaszból áll

Tesztforduló

A regisztrált csapatok online tesztforduló keretében, tét nélkül kipróbálhatják a szimulációt, tesztelhetik stratégiájukat. 2 döntési kört biztosítunk a tesztfordulón.

Selejtező

A csapatok a tesztforduló után újrakezdik a szimulációt, mindenki ugyanolyan helyzetből indul. A selejtezőn 4 döntési kör lesz, a 4. kör végén, a vállalati eredményességi indexek alapján felálló rangsor első 10 helyezettje jut az élő döntőbe. Az eredményességi indexbe a nyereségesség, a megrendelések teljesítése és a minőség is beleszámít. Pontos információkat a tesztforduló kezdetén közlünk.

Élő döntő

A 10 döntős csapat a CLAAS törökszentmiklósi telephelyén, szakmai feladatok és a CLAAS gyártási szimuláció teljesítésével mérkőzik meg a díjakért.

Részletes versenykiírás

Csapatok

A 2019-es tanév regisztrált csapatainak listája. Ha szeretnél ide kerülni, regisztrálj most ide kattintva. Ha szeretnél többet megtudni a csapatokról és értesülni a legfrissebb híreinkről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon is.

77 pont idoben Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
76 Paff a bűvös sárkány
75 nem tudom elolvasni Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
74 The girl has no name Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
73 Jó az úgy Óbudai Egyetem
Összes csapat

A CLAAS-ról

A Föld lakossága ma meghaladja a hétmilliárdot. 2025-re már nyolcmilliárdan leszünk. Mivel az élelmiszer az élet alapja, mindebből következik, hogy a mezőgazdaság a világ legfontosabb gazdasági ágazata.
A német családi tulajdonban lévő, világszerte mintegy 11.000 főt foglalkoztató CLAAS csoport a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártó vállalata. A CLAAS több mint 100 éve áll a mezőgazdasági technológiák és szolgáltatások élvonalában. Innováció, szigorú és következetes minőségpolitika, vevőközpontúság: a Csoport magas színvonalat képvisel és erős versenyt diktál.
Ahhoz, hogy piacvezető pozícióban legyél, a legtöbb gépet kell értékesítened. Ahhoz, hogy piacvezető szereplő maradhass, a legjobb gépeket kell előállítanod. Ez azt jelenti, hogy egy lépéssel mindig előrébb kell járnunk: innovatív mérnöki munkával és olyan mérföldkövek kijelölésével, amelyek vásárlóinkat és versenytársainkat egyaránt elkápráztatják.
Tudtad, hogy Európában minden második kenyérhez a búzát CLAAS kombájn aratta le?
Többet a CLAAS-ról